Patrick Kooij
" Neem gerust contact op voor
vrijblijvende informatie "

+31 (0)6 - 232 47 075
Patrick Kooij
" Neem gerust contact op voor
vrijblijvende informatie "

+31 (0)6 - 232 47 075

Interactieve presentatiesDoor middel van interactieve presentaties deel ik actief kennis en ervaringen! Dat alles gericht op themaís vanuit marketing en innovatie! Dat betekent kennis delen en interactie met deelnemers zodat er een optimale vorm van kennisdeling ontstaat! Zie hieronder de presentaties die ik kan geven.

Voor meer informatie of boekingen, neem†contact†op.††††††††

Hoe te komen tot een strategisch marketingplan!


Marketing is invulling geven aan klantbehoeften! Hoe te komen tot een strategisch marketingplan en een operationeel marketingplan? Dit vanuit een outside-in benadering! Van het identificeren van kansen, bedreigingen, sterktes en zwaktes tot en met het komen tot een nieuwe marketingstrategie! Ik neem u aan hand van een duidelijk stappenplan mee door het gehele marketingproces!

Wat is businessmodel innovatie en hoe (her)ontwerp je een businessmodel!


Businessmodel innovatie is een woord dat heel vaak voorbijkomt! Het draait bij businessmodel innovatie altijd om het creŽren van waarde voor klanten en voor de eigen organisatie! Maar hoe kun je als organisatie waardevol zijn en vooral ook blijven? Dit kan door het doorlopen van een viertal stappen. Ik neem u aan de hand van een viertal stappen mee in het proces van businessmodel innovatie waarin continu leren centraal staat. Dit door theorie te koppelen aan praktijkvoorbeelden!

Kijken naar verschillende verdienmodellen!


Een van de belangrijkste bouwstenen van een businessmodel is het verdienmodel! Een verdienmodel geeft antwoord op de vraag: hoe verdient u uw geld? Heeft u een goed verdienmodel of zijn er voor uw organisatie meer mogelijkheden om inkomsten te genereren? Vanuit dit kader zoom ik in op de bouwsteen, het verdienmodel! Ik neem u mee in verschillende vormen van verdienmodellen en koppel dit aan praktijkvoorbeelden!

Iteratief innoveren in 7 stappen!


Innoveren is een magisch toverwoord! Iets nieuws en unieks verzinnen en in de markt zetten - het klinkt zo makkelijk! Zo makkelijk is het niet, want de meeste nieuwe ideeŽn halen de marktintroductie niet eens! Hoe kom je tot nieuwe ideeŽn? Hoe test je nieuwe ideeŽn? En hoe krijg je de organisatie mee en wat is het belang van voorbeeldgedrag? Ik neem u aan de hand van zeven stappen mee in het proces van Ďidee tot en met de marktintroductie van nieuwe producten of dienstení!

Kooij
Marketing & Innovatie

© Copyright 2018-2019
Login

Deze website is gerealiseerd door Romilan ICT