Patrick Kooij
" Neem gerust contact op voor
vrijblijvende informatie "

+31 (0)6 - 232 47 075
Patrick Kooij
" Neem gerust contact op voor
vrijblijvende informatie "

+31 (0)6 - 232 47 075

Lezingen | Businessmodel innovatie | VerdienmodelDe kracht van een platform businessmodel!


Het matchen van vraag en aanbod is een belangrijk principe van platforms. Vroeger had je de markt waar mensen bijeenkwamen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Nu gebeurt dat ook, maar dan digitaal. In mijn lezing over de kracht van een platform businessmodel ga ik in op het†switchen van traditioneel business model naar platform business model? Waarom zou je dat doen? En wat is eigenlijk precies een platform business model? Wat zijn de verschillen en de voordelen ten opzichte van een traditioneel business model?

Kijken naar verschillende verdienmodellen!


Een van de belangrijkste bouwstenen van een businessmodel is het verdienmodel! Een verdienmodel geeft antwoord op de vraag: hoe verdient u uw geld? Heeft u een goed verdienmodel of zijn er voor uw organisatie meer mogelijkheden om inkomsten te genereren? Vanuit dit kader zoom ik in op de bouwsteen, het verdienmodel! Ik neem u mee in verschillende vormen van verdienmodellen en koppel dit aan praktijkvoorbeelden!

Noodzaak van businessmodel innovatie!


Businessmodel innovatie is een woord dat heel vaak voorbijkomt! Het draait bij businessmodel innovatie altijd om het creŽren van waarde voor klanten en voor de eigen organisatie! Maar hoe kun je als organisatie waardevol zijn en vooral ook blijven? Dit kan door het doorlopen van een viertal stappen. Ik neem u aan de hand van een viertal stappen mee in het proces van businessmodel innovatie waarin continu leren centraal staat. Dit door theorie te koppelen aan praktijkvoorbeelden!

Kooij
Marketing & Innovatie

© Copyright 2018-2021
KvK 76751503
Login

Deze website is gerealiseerd door Romilan ICT